Bli medlem!

Alle som kjenner skogfinsk tilhørighet, og/eller stiller seg solidarisk med skogfinnenes sak, støtter formålsparagrafen og betaler kontingent, kan bli medlem.

Klikk her.

Peli poikki (1-2), Oslo 24.10.2020

"Peli poikki - Skogfinna kjem" var ein kulturkveld arrangert av Bondeungdomslaget i Oslo og Norsk Skogfinsk Museum.
    Arrangementet var eksternt finansiert med støtte fra Oslo kommune, Fritt ord, Bergesenstiftelsen, Norsk Forfattersentrum, Bøndenes Hus og Kulturrådet.
    Deler av nemnda som sto for arrangementet var mellom initiativtakerne til Skogfinneforeningen.
    Her er heile kulturkvelden i Teatersalen i opptak - ein video før, og ein etter pausen.

Peli poikki (1)

Peli poikki (2)

Kortnytt

Medlemsbrev nr 4/21

er sendt ut på e-post 21.11.21.

Riksantikvartimen

Grunnopplæring i skogfinnehistorie.

VI SPØR ALDRI

hvor mange prosent skogfinne du er. Din identitet og tilknytning til miljøet definerer du sjøl.

Finnsam-konferansen mars 2022

Oslo blir arena for neste Finnsamkonferanse.

images/PDF/ Inbjudan_till_konferens_i_Oslo_Oktoberversjon.pdf

Lite kunnskap om fornorskinga

Få i Norge kjenner til fornorskinga av minoritetene, viser en ny undersøkelse fra UiT.

Bildegalleri